Om oss - Røsnæs Bilopphuggeri AS

Om oss - Røsnæs Bilopphuggeri AS

Go to content
- Om oss -
SØK BLANT VÅRE BILDELER

     
Medlemspresentasjon av Røsnæs Bilopphuggeri A/S
Røsnæs Bilopphuggeri - Eivind Røsnæs' livsverk
Lidenskap og hobby blir til en arbeidsplass

Vi er en bedrift som driver med miljøsanering og bilgjenvinning, vi er en godkjent oppsamlingsplass for vrakbiler og driver med salg av brukte bildeler. Bedriften startet opp i 1970 fra bunnen av, og vi er i dag en bedrift under stadig utvikling. Vi tar imot biler fra det private markedet (vrakpant), og fra forsikringsselskaper (kondemnerte). For å skrive vrakpant på en bil trenger vi personalia på personen som leverer bilen, og den som skal ha panten. Vrakpanten er for tiden på 3000 kroner, og kommer inn på konto etter ca 14 dager. Skiltene levere vi gjerne for deg, og vi er også behjelpelige med henting av bil. Alle biler vi tar imot blir først sanert for miljøfarlig avfall.

Vi har også i den senere tiden startet opp med transporttjeneste for både bedriftsmarkedet og det private markedet, og vi driver også med utleie av containere. Etter anskaffelse av en større bil kan vi dag ta på oss enda større transportoppdrag. Se egne sider for informasjon..

Alle biler vi tar imot blir først og fremst sanert for miljøfarlig avfall som f.eks. oljer, kjølevæske, batteri, bensin, bremsevæske m.m. Etter sanering blir bilene satt på tomta for demontering og salg av brukte bildeler.

Etter et system har vi et område på 30 mål hvor bilene er plassert i "avdelinger" etter merke. Vi har biler av alle slag og alder, men de fleste er 15 år og nyere. Vi skrur av deler etter bestilling eller som vi arkiverer på lager - delelageret vårt er på 1300 m2.
Bilene våre lagt ut med bilder på nettet, disse kan du finne på vår portal på NBFbildeler.no, Finndel.no, og vi har også en Facebook-side hvor vi legger ut ny informasjon og bilder av nyankomne biler fortløpende.

Vennlig hilsen
RØSNÆS BILOPPHUGGERI AS


Back to content